Kom naar onze nieuwe Camperplaats in Oirschot

Een camperplaats bij Oirschot? Check! Omgeven door natuur? Yes! 365 dagen per jaar open? Dat ook nog! Onze camperplaatsen zijn perfect voor een vakantie in het zuiden. Reserveert u vast een plekje?

Reserveer direct een camperplek

Een camperplek in Oirschot, het hart van Brabant

Wat spreekt u het meeste aan wanneer u zoekt naar een camperplaats? Is het de goede faciliteiten bij de standplaats of juist de omgeving waarbij u genoeg te doen heeft? Camperpark Viermannekesbrug is een een nieuw camperpark waarbij u volledig voorzien wordt tijdens uw vakantie in Brabant.

Geniet van de voorzieningen

Wanneer u op pad bent met de camper heeft u vaak net even wat extra voorzieningen nodig dan iemand met de tent. Neem bijvoorbeeld het camper service station, bij dit station kunt u het grijswater lozen, uw chemisch toilet reinigen en schoon drinkwater aanvullen. Dit station kunt u vinden op het beginpunt van het park.

In uw camper douchen, afwassen of naar het toilet gaan kan soms wat lastig zijn. Daarom hebben wij ook een sanitairgebouw waar u dit ook allemaal kunt doen. Deze houden wij verder ook meermaal per dag schoon.

Tot slot is het in fijn om verbonden te blijven met het thuisfront, online het nieuws te lezen of misschien wel even uw favoriete serie te streamen. Dan maakt u gebruik van ons gratis WiFi-netwerk.

Boek een camperplaats

Actief in de omgeving van de camperplaats bij Oirschot

In Brabant is natuurlijk van alles te doen en te beleven. Maar wat is nu echt voor u de moeite waard om te ontdekken? Wij zijn natuurlijk bekend met de omgeving, dus we sturen u alvast de juiste kant op!

Fietsen en wandelen

Het is in Brabant bijna niet weg te denken om op deze manier op pad te gaan. Neem de fiets mee op of in de camper en u bent klaar om te gaan! Wilt u direct fietsroutes in de omgeving van uw camperplaats in Oirschot bekijken? Gebruik dan de handige tool van Komoot, waarmee u routes kunt uitzoeken, aanpassen en direct kunt downloaden.

Fietsroutes van Komoot

Wandelroutes van Komoot

Wat betreft wandelen kunt u ook alle kanten op bij Viermannekesbrug. Bijvoorbeeld met de fiets naar Natuurgebied Kampina of naar het dorpje Oirschot om daar de kloosterwandeling te nemen.