Camperplek nabij Eindhoven aan het water

Camperpark Viermannekesbrug is de perfecte locatie voor als u een camperplek nabij Eindhoven zoekt. Op slechts 20km van dé lichtstad, verblijft u met een camper op een mooie plek aan het water en omgeven door natuur.

Ontdek het beste van beide werelden op onze camperplek nabij Eindhoven

Bent u op zoek naar een camperplek nabij Eindhoven? Camperpark Viermannekesbrug ligt in het hart van Noord-Brabant tussen de natuurgebieden de Kampina, de Mortelen en Landgoed Baest. Vanaf de camping kunt u ook steden en dorpen zoals Oirschot, Oisterwijk, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven gemakkelijk bezoeken. Het beste van beide werelden op Camperpark Viermannekesbrug: geniet van de levendigheid van de nabijgelegen steden en de rust van de natuur.

Camperplaatsen voor iedereen

Op Camperpark Viermannekesbrug hebben wij voor iedereen een geschikte plek. Houdt u van comfort? Kies dan voor een camperplaats met een stroomaansluiting van 16 ampère, rioolaansluiting en een eigen watertappunt. Op de verharde plaatsen staat uw camper stevig, en kunt u niet wegzakken.

Bent u zelfvoorzienend of komt u maar één nachtje? Boek dan onze camperplaatsen zonder stroom. U rijdt gemakkelijk naar binnen en u kunt uw eigen camperplek uitkiezen. Al onze camperplaatsen zijn gemiddeld 100m² tot 125m² groot, zodat u geniet van heel veel ruimte. Honden zijn bij ons ook van harte welkom.

Reserveer direct uw camperplek

Camperplek Viermannekesbrug

Zorgeloos kamperen

Zonder zorgen genieten staat bij ons voorop. Onze faciliteiten zorgen ervoor dat u kunt genieten van een aangenaam verblijf. Op onze camperplek nabij Eindhoven hebben wij een camper service station, waar u grijswater kunt lozen, uw chemisch toilet kunt reinigen en waar u schoon drinkwater tappen.

Een foto of filmpje versturen naar het thuisfront? Maak gebruik van onze gratis WiFi, die overal op het terrein werkt. Wilt u het échte vakantiegevoel ervaren? Laat dan ’s ochtends heerlijke broodjes bezorgen aan uw camper!

Alle voorzieningen

Ontdek het Brabantse landschap

De omgeving biedt voor ieder wat wils. Voor zowel ervaren als recreatieve fietsliefhebbers is deze omgeving een paradijs, want er is een overvloed aan fietsroutes. Fiets door weidse landschappen en historische dorpjes. Houdt u meer van wandelen? Ook dan bent u aan het juiste adres. Camperpark Viermannekesbrug is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling. Bent u een ervaren wandelaar? Wandel dan de Camino Brabant: een betoverende wandeltocht van circa 25 kilometer die pelgrims en natuurliefhebbers meeneemt door het prachtige Brabantse landschap.

Ontdek de omgeving

Wandelen omgeving Viermannekesbrug

Golf- en visavonturen

Bent u een golf- of visliefhebber? Ook dit kan bij Camperpark Viermannekesbrug nabij Eindhoven. Op slechts 2,5 kilometer vindt u een golfbaan met 18 holes. Deze golfbaan is voor beginners ook een leuke plek. Vissen kan in Beek de Beerze naast ons camperpark of bij Visvijver 't Lisje in Oirschot nabij Landgoed Baest. Vergeet uw hengel niet in te pakken!

De smaak van Brabant

Ontdek de smaak van Brabant rondom Camperpark Viermannekesbrug dichtbij Eindhoven. Met tal van restaurants in de buurt, zowel in het bos als in de dorpen, kunt u genieten van heerlijke gerechten en de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Van pizza's en pasta's tot aan andere verrukkelijke gerechten, zoals salades, soepen, vis- en vleesgerechten. Smakelijk eten!

Bekijk alle restaurants in de buurt

Uiteten Brabant Viermannekesbrug

365 dagen per jaar open

Ontdek de perfecte camperplek nabij Eindhoven voor jouw volgende avontuur! We staan het hele jaar voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op.

Contact