22 mei 2024

Bereikbaarheid tijdens ELE Rally

Aanstaande zaterdag vindt de jaarlijkse ELE Rally weer plaats in Son en Breugel. Op zaterdag 25 mei zijn wij hierdoor moelijker te bereiken. Ons camperpark is wel bereikbaar.

Let op! Aanstaande zaterdag zijn wij moeilijker te bereiken i.v.m. ELE Rally. U kunt alsnog wel naar ons camperpark toe komen, alleen via een andere weg natuurlijk.

Tijdelijke wegafsluiting

In verband met de ELE Rally zullen er op 25 mei tussen 11:00 uur en 19:00 uur wegafsluitingen zijn in onze straat. Om ervoor te zorgen dat u ons camperpark toch kunt bereiken, hebben wij een alternatieve route voor u uitgestippeld. Deze route is aangegeven in het blauw op de plattegrond.

Wat is de ELE Rally?

Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei vindt de ELE Rally plaats, een jaarlijks terugkerend evenement dat bekend staat om zijn spannende rallysport. De ELE Rally, vernoemd naar de regio Eindhoven (Eindhoven-Landsard-Ele), is een van de meest prestigieuze rallyevenementen in Nederland en trekt zowel nationale als internationale deelnemers. De rally bestaat uit verschillende etappes en trekt vele toeschouwers, wat het tot een groots spektakel in Brabant maakt.