26 juni 2024

Zomeravondmarkt in Oirschot

Een leuke uitstaptip voor u als gast: bezoek de zomeravondmarkt in Oirschot op twee sfeervolle donderdagavonden, namelijk 4 juli en 15 augustus 2024.

Bewoners en bezoekers van Oirschot kunnen hun hart ophalen tijdens de Zomeravondmarkt, een bruisend evenement in het pittoreske centrum van Oirschot. Op twee donderdagavonden kunt u lekker struinen over de markt in het hart van deze historische stad. Lokale ondernemers zullen er met standjes staan en hun (streek)producten presenteren.

Programma van de zomeravondmarkt

Tijden: 18.30 - 21.30 uur

Er is voor ieder wat wils! Van ambachtelijke lekkernijen tot handgemaakte producten. Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten, zodat het hele gezin zich kan vermaken.

Muziekoptredens zorgen voor een feestelijke sfeer en geven de markt een extra dimensie met natuurlijk de indrukwekkende basiliek als achtergrond. 

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest gezellige en levendige evenementen van de zomer. Zet de data alvast in uw agenda en ga naar de Zomeravondmarkt in Oirschot!

Meer info

Met de fiets of auto erheen?

Wanneer u de zomeravondmarkt in Oirschot wilt bezoeken, kunt u het beste te voet of met de fiets komen. Fietsen kunnen naast de hoofdingang van de kerk geparkeerd worden. Indien u toch met de auto komt, parkeer deze dan op Princéehof, Westerlohof of in de Kloosterstraat.