Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving van ons camperpark in Oirschot maakt u prachtige wandelingen in het Natuurgebied Kampina en kunt u de bekende Camino Brabant lopen. Fietsliefhebbers hebben de keuze uit diverse fietsroutes, zoals de Verlengde Rode La Trappe fietsroute. Lokale restaurants bieden heerlijke Brabantse gerechten, en nabijgelegen steden en dorpen zoals Oirschot, Oisterwijk, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zijn gemakkelijk te verkennen. De omgeving biedt voor elk wat wils.

Wandelen

Wandelen

Ga de natuur in

Camperpark Viermannekesbrug is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen en natuurliefhebbers. Ontdek onze wandeltips!

Tips in de natuur

Tips in de natuur

Alle rust & ruimte

Een echt hoogtepunt nabij ons camperpark is Natuurgebied Kampina. Wandel of fiets over de heide met vennen en langs graslanden en bossen.

Fietsen in Brabant

Fietsen in Brabant

Op ontdekking

Een waar fietsparadijs, omgeven door weidse landschappen, historische dorpjes en een overvloed aan fietsroutes voor zowel recreatieve als ervaren fietsers. 

Steden en dorpen

Steden en dorpen

Winkelen of naar de markt

Onze camperplaats in Oirschot is uw ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de bruisende steden en charmante dorpen in de buurt.

Lekker uit eten

Lekker uit eten

Restaurants in de buurt

Voor een smakelijke ervaring raden we aan om lokale restaurants in de buurt te verkennen. Geniet van heerlijke Brabantse gerechten en gastvrijheid.

Vissen in de buurt

Vissen in de buurt

In rivier of visvijver

Wilt u vissen in de buurt van een camperplaats? Dat kan! Ga vissen in Beek de Beerze langs het camperpark of bijvoorbeeld bij Visvijver 't Lisje in Oirschot nabij Landgoed Baest. Hiervoor dienen dagkaarten gekocht te worden. Dit kan bij bijvoorbeeld Café de Nachtegaal.

Voor de golfers

Voor de golfers

Pitch & Putt of minigolf

Een balletje slaan tijdens uw campervakantie in Brabant? Op korte afstand van ons camperpark ligt een Pitch & Putt baan maar ook een minigolfbaan.

Leuk met kinderen

Leuk met kinderen

Pretpark of dierentuin

Camperpark Viermannekesbrug biedt de perfecte uitvalsbasis voor onvergetelijke gezinsavonturen in de Brabantse regio met o.a. de Efteling en de Beekse Bergen.