Op ontdekking

Fietsen in Brabant

Of u nu de rustige wegen van de Kempen wilt verkennen, de charme van historische steden wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de natuurlijke schoonheid, onze locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor fietsavonturen. Er is een fietsknooppunt 100 meter van ons camperpark. Laad uw fiets op, trek uw helm aan en verken de omgeving op twee wielen, terwijl u geniet van de gastvrijheid en schoonheid van Brabant. 

La Trappe fietsroute

La Trappe fietsroute

Verlengde rode route 67 km

Alle La Trappe fietsroutes voeren u langs schilderachtige plekjes in de Brabantse Kempen. Deze route is de langste fietsroute en kan worden gestart vanaf de camperplaats. Hij neemt u mee door het karakteritieke dorp Oirschot en naar Moergestel, Oirsterwijk en Spoordonk. Geschikt voor moderne fietsers met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

Natuurreservaat Kampina en Heilige Eik

Natuurreservaat Kampina en Heilige Eik

45,9 km

Een fijne fietstocht van zo'n 2,5 à 3 uur voor de gemiddelde fietser. Laat u verwonderen door de prachtige natuur in het Kampina natuurgebied en aanschouw de Kapel van de Heilige Eik. Tevens fietst u door Oisterwijk en Oirschot.

Graanvelden fietsroute Lekker'nei

Graanvelden fietsroute Lekker'nei

34,7 km

De fietsroute van de maand juni! Volg de (geasfalteerde) fietspaden langs zes goudgele graanvelden. Ontdek dat Pluimveebedrijf Lekker'nei hun graan rechtstreeks uit de Kempenstreek haalt, waar dit graan vervolgens een belangrijk ingrediënt vormt in het voer voor hun kippen.