Restaurants in de buurt

Lekker uit eten

Voor een smakelijke ervaring raden we aan om lokale restaurants in de buurt van Camperpark Viermannekesbrug te verkennen. Geniet van heerlijke Brabantse gerechten en gastvrijheid in de nabijgelegen eetgelegenheden.

Gasterij de Merode

Gasterij de Merode

2,0 km - Gasterij De Merode in hartje Spoordonk vormt een prima startpunt voor mooie wandelingen en fietsroutes door het Land van Oirschot.

Café de Nachtegaal

Café de Nachtegaal

4,5 km - Café de Nachtegaal in Oirschot, de gezellige ‘huiskamer’ van Oirschot. Hier kunt u ook de dagkaarten halen van de visvijver 't Lisje.

KOMAEN Oirschot

KOMAEN Oirschot

2,5 km - Dit gezellig dinercafé biedt een gevarieerde menukaart met vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De koks op deze sfeervolle locatie koken graag vernieuwend en met lokale producten.

Hoeve 1827 Oirschot

Hoeve 1827 Oirschot

4,8 km - Geniet van Brabantse gezelligheid en een bourgondische keuken bij de Verwennerij. Voor een kopje koffie of lekker biertje bent u van harte welkom bij Café Vingerhoeds.

De Beurs Oirschot

De Beurs Oirschot

5,2 km - Geniet van een heerlijke smaakbeleving in het monumentale centrum van Oirschot. Voor lunch, borrel en avondeten. Van soepen, salades en tosti's tot aan een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht.

De Burgemeester Oirschot

De Burgemeester Oirschot

5,9 km - Op de Markt in het centrum van Oirschot. Van een lekkere lunch met een belegd broodje, uitsmijter, soep of een salade maar ook visgerechten, een risotto, biefstuk of pasta. Keuze genoeg.

Het Boscafé Oisterwijk

Het Boscafé Oisterwijk

6,0 km - Restaurant met terras en speeltuin in de bossen van Oisterwijk. Geniet van een Brabants ontbijt met worstenbroodje, een gezonde acai bowl, een broodje of soep als lunch of een heerlijk diner in de avond.

SNTZL. De Zwaan Oirschot

SNTZL. De Zwaan Oirschot

5,2 km - Met 15+ garnituren, 4 soorten schnitzels én de optie voor dubbele porties, vindt u hier altijd iets lekkers. En niet alleen schnitzels. Er zijn ook voorgerechten, vlees- en visgerechten en natuurlijk toetjes.

Pizzeria Il Tavolino Oirschot

Pizzeria Il Tavolino Oirschot

5,0 km - Ontdek Italië op je bord! Van pizza's, pasta's en een scala aan andere verrukkelijke gerechten, zoals salades, soepen, vis- en vleesgerechten. Betaalbaar genieten van authentieke Italiaanse gerechten.

Brasserie TOF! Oirschot

Brasserie TOF! Oirschot

5,1 km - Voor een frisse twist! Geniet van lekker eten en een relaxte sfeer in het monumentale pand aan de Rijkesluisstraat. Stel uw eigen lunchgerecht samen met meerdere broodjes, soepjes of salades.

Boerderijterras Jacobushof

Boerderijterras Jacobushof

9,8 km - Jacobushof heeft een oude rundveestal die is omgetoverd tot een sfeervol café met een groot terras. In het café kijkt u uit op de koeienstal en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op een groen natuurgebied.