Winkelen of naar de markt

Steden en dorpen

Ontdek de rijke diversiteit van Zuid-Nederland terwijl u zich onderdompelt in de culturele schatten van steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Verlies uzelf in de middeleeuwse charme van Oirschot, Oisterwijk en Best, waar geschiedenis en natuur harmonieus samenkomen. Laat ons u begeleiden op een reis door dit betoverende deel van Noord-Brabant, waar elke bestemming zijn eigen unieke verhaal vertelt.

Op zo'n 20 minuten lopen van onze camperplaats is een bushalte waar u kunt vertrekken. Lijnbus 141 gaat richting Best of Tilburg. In Tilburg stapt u praktisch uit in het centrum. Lijnbus 299 gaat richting Boxtel of Sint-Michielsgestel.

Oirschot

Oirschot

Historische parel

Bekend om zijn historische charme met de Sint-Petrusbasiliek en geplaveide straten, biedt Oirschot de perfecte mix van geschiedenis en natuur. Verken de omliggende natuur, zoals de Kampina en de Heilige Eik, tijdens rustige wandelingen en natuurobservaties.

Oisterwijk

Oisterwijk

Gastvrij in het groen

Gemakkelijk te bereiken met de fiets. Highlights zijn de Oisterwijkse Bossen en Vennen en Kasteel Nemelaer. Of ga een middag shoppen gevolgd door een bourgondisch hapje en drankje op het terras.

Eindhoven

Eindhoven

Bezoek de lichtstad

Deze bruisende stad ligt op korte afstand van Oirschot en biedt een breed scala aan attracties, waaronder het Philips Museum, het Van Abbemuseum voor moderne kunst en tal van winkels en restaurants.

Tilburg

Tilburg

Voor cultuur en kunst

Ook wel bekend als "de wolstad" met een rijke textielgeschiedenis en veel hedendaagse creativiteit. Bezoek Tilburg voor zijn bruisende culturele scene, kunstgalerijen en architectuur. De stad heeft ook leuke eetgelegenheden en biedt een ontspannen sfeer aan de Piushaven.

Den Bosch

Den Bosch

Bourgondisch erfgoed

Deze charmante stad staat bekend om zijn historische binnenstad, de imposante Sint-Janskathedraal en de Binnendieze, een ondergrondse rivier die u per boot kunt verkennen en u meeneemt door de geheime waterwegen van 's-Hertogenbosch.