Alle rust & ruimte

Tips in de natuur

Geniet van de weelderige natuur in de omgeving van onze camperpark in Brabant. Kom tot rust in het bijzondere natuurgebied Kampina, De Mortelen en Landgoed Baest al wandelend of fietsend. Een andere aanrader zijn de vennen en bossen in Oisterwijk of het stuifzandgebied de Oirschotse heide.

Wat verder weg van het camperpark bevinden zich ook de Loonse en Drunense Duinen, Landgoed de Utrecht (gemeente Esbeek) en verderop Nationaal Park de Biesbosch. Ontdek de Brabantse natuur op z'n Best!

Natuurgebied Kampina

Natuurgebied Kampina

Ontdek de betoverende omgeving van de Kampina, waar Brabant zijn oorspronkelijke pracht behoudt. Hier vindt u nog ongerepte natte heide met schilderachtige vennen, geurige gagelstruwelen, weelderige beemden, loofbossen en blauwgraslanden.

Oisterwijkse Bossen en Vennen

Oisterwijkse Bossen en Vennen

Dit gevarieerde bosgebied betovert u met sfeervolle vennen en verborgen heideveldjes, perfect voor ontspannende wandelingen. Geniet van schilderachtige doorkijkjes en rust even uit op een van de vele bankjes bij de vennen.

Natuurgebied de Mortelen

Natuurgebied de Mortelen

Wandelen door het Brabantse platteland, zoals het vroeger was; dat doet u in het schitterende natuurgebied De Mortelen. De naam 'Mortelen' betekent op weke, zachte grond.

Landgoed Baest

Landgoed Baest

Landgoed Baest, gelegen in de gemeente Oirschot, behoort tot de oudste en mooiste landgoederen van Brabant. In 1997 werd het Landgoed wegens zijn schoonheid en eeuwenoude historie tot Rijksmonument verklaard.