In rivier of visvijver

Vissen in de buurt

In de buurt van Camperpark Viermannekesbrug en Oirschot zijn er verschillende mogelijkheden om te vissen. Bij Beek de Beerze en in visvijver de Stroom zijn er mooie plekken om te vissen op verschillende vissoorten. Ook zijn er diverse visvijvers in de omgeving waar men kan genieten van een rustige visdag.

Bijzondere vistrappen op loopafstand

Bij ons camperpark in Oirschot vind je vistrappen in de Beerze. Deze slimme bouwwerken helpen vissen bij het overwinnen van obstakels als dammen en sluizen tijdens hun trek. Ze zijn cruciaal voor het behoud en herstel van vispopulaties. Voor vissers en natuurliefhebbers bieden de vistrappen een unieke kans om vissen tegen de stroom in te zien zwemmen.

Het gebied rondom Oirschot staat bekend om zijn mooie natuurlijke wateren en biedt diverse mogelijkheden voor zowel recreatief als sportief vissen. Visliefhebbers zullen hier zeker een aantal mooie visstekken vinden om van hun hobby te genieten tijdens hun verblijf op Camperpark Viermannekesbrug. Het is altijd goed om vooraf te controleren of er vergunningen of specifieke regels gelden voor het betreffende viswater.

Vissen bij Visvijver 't Lisje

Bij de Oirschotse Sportvissers is het een waar vissersparadijs. Met speciale visvijvers en -putten, perfect onderhouden voor een topervaring. Beginners en gevorderden vinden hier volop visvariatie. Naast toplocaties biedt deze club een gemeenschap van enthousiaste vissers die ervaringen delen voor een gezellige en leerzame visdag.

Forellenvisvijver in Brabant

Forellenvisvijver De Schutskuil in Oirschot, is dé hotspot voor forelvissers. Met goed onderhouden visstekken en helder water biedt deze vijver een geweldige ervaring voor zowel beginners als ervaren vissers. Hier geniet je van diverse vismogelijkheden en arrangementen voor een ontspannen dagje vissen met vrienden of familie.