Ga de natuur in

Wandelen

Omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving, biedt deze regio ongeëvenaarde mogelijkheden voor wandelaars. Wandel door de serene schoonheid van het Natuurgebied Kampina, waar weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en heldere vennen u omringen. De Camino Brabant loopt langs ons camperpark en biedt pelgrims de kans om te wandelen in de voetsporen van eeuwenoude tradities, ondergedompeld in de rust en ruimte van het Brabantse landschap.

Camino Brabant R07: Wintelre – Oisterwijk

Camino Brabant R07: Wintelre – Oisterwijk

25,3 km

Een betoverende wandeltocht die pelgrims en natuurliefhebbers meeneemt door het prachtige Brabantse landschap. Deze historische pelgrimsroute doorkruist schilderachtige bossen, rustige beekjes en historische dorpen, en komt zelfs nabij onze camperplaats in Oirschot. De Camino Brabant loopt langs ons camperpark.

Wandelroute Dal van de Beerze

Wandelroute Dal van de Beerze

7,2 km

De fraaie wandelroute gaat langs de Beerze, over de overstromingsvlakte en de indrukwekkende Spoordonkse Watermolen. Geniet van een betoverende natuurervaring in de omgeving van Oirschot.

Klooster wandeling Oirschot

Klooster wandeling Oirschot

9,8 km

Deze rondwandeling rond het klooster Nazareth in Oirschot, neemt u mee langs historische bezienswaardigheden zoals het Bedevaartsoord Heilige Eik, de Sint-Petrusbasiliek en de Huis Den Beyerd Kapel - Sint-Joris Gasthuis, met het klooster als startpunt.